Videokonferencije, telekonferencije i rad na daljinu

Pružamo usluge savjetovanja, pripreme, nabave i instalacije opreme, edukacije i realizacije videokonferencija i rješenja za rad na daljinu.

Za naše klijente uspostavljamo sustave za videokonferencije, kolaboraciju i rad na daljinu. Pomažemo vam povezati vaša uredska računala i vas i vaše kolege na drugim lokacijama. Zajednički pristup podacima u oblaku, pristup uredskom serveru, računovodstvenim i poslovnim programima, upravljanje računalima na daljinu, organizacija rada. Postavljamo hardversku i softversku infrastrukturu i pomažemo organizirati poslovanje na novi i izazovan način.

Telekonferencije i videokonferencije

Uspostavljamo sustave, ali i pomažemo organizirati jednokratne ili višekratne sastanke većeg broja sudionika putem interenta, audio i video veze uz alate za suradnju. Uz našu pomoć jednostavnije ćete organizirati:

  • sastanke
  • prezentacije
  • sjednice različitih upravnih tijela u poduzetništvu, područnoj ili lokalnoj samoupravi

Uz pomoć standardnog hardvera (windows/android/iphone) pomoći ćemo vam organizirati vaš tim, pružiti podršku korisnicima, a prema potrebi osigurati dodatnu IT opremu za videokonferencije. Možemo po vašoj narudžbi instalirati sustav koji ćete nastaviti samostalno upotrebljavati, ili osigurati svu podršku za realizaciju jednog ili više sastanaka, prezentacija ili sjednica.

Rad na daljinu

Cjelovita podrška za uspostavu sustava za rad na daljinu, suradnju i/ili upravljanje na daljinu postojećim IT sustavima. Pomoć pri odabiru rješenja, instalaciji hardvera i softvera, podešavanju mreže i korisničkih računala. Implementacija softvera za upravljanje na daljinu, poslužitelja, VPN sustava, rješenja u oblaku.