Izrada web stranica

Već 15 godina nudimo izradu profesionalnih web stranica, uz stručno savjetovanje, pripremu materijala i optimizaciju za pretraživače.

Stranice temeljimo na sustavu za upravljanje sadržajem (Content management system) Joomla, osiguravajući tako korisniku mogućnost samostalnog ažuriranja i dodavanja sadržaja, kao i raširenu tehnološku platformu koja se već godinama nadograđuje.

U segmentu grafičkog oblikovanja surađujemo s renomiranim europskim i američkim tvrtkama koje nude povoljna profesionalna vizualna rješenja, ali ukoliko Vaše poslovanje to treba - možemo angažirati i grafičkog dizajnera koji će prema vizualnom identitetu tvrtke 'skrojiti' prilagođeni dizajn stranica.

Posebno u segmentu turizma nudimo i sve segmente pripreme sadržaja: fotografiranje i obradu fotografija, pripremu tekstualnih sadržaja, karata i vizualizacija smještajnih jedinica. Deseci uspješno odrađenih projekata jamče kako će i vaš web site biti profesionalan, učinkovit, te kvalitetno pozicioniran na tražilicama.

Također nudimo i uslugu smještaja web stranica na poslužiteljima - u Hvatskoj, Europi i svijetu.

Ukoliko želite, nudimo i usluge sadržajnog i tehničkog održavanja web stranica, pa umjesto vas možemo na njih postavljati nove sadržaje. Također, najmodernijim softverskim rješenjima kontinuirano pratimo rad poslužitelja i CMS sustava, osiguravajući redovne nadogradnje, praćenje sigurnosti stranica, kao i promptno uklanjanje eventualno uočenih problema u radu.

 

Iz ponude izdvajamo:

  • 1